Bæredygtighed

Her hos SillySanta tænker vi på vores planet, og vi arbejder hårdt for at blive endnu mere bæredygtige for hvert år, der går. Nedenfor finder du information om, hvad vi har gjort ind til videre for at være sødere ved vores planet.

Hver ordre planter et træ!

Vi er begyndt at samarbejde med en fantastisk virksomhed kaldet Verdn. For hver ordre du gennemfører, planter vi et mangrove træ. Sejt, ikke? Og vidste du, at hvert eneste mangrove træ binder tonsvis af CO2 i løbet af dets levetid

Når du gennemfører en ordre hos os, får du adgang til en speciel side, hvor du kan spore dit træ, med information om hvor og hvornår det blev plantet. Nedenfor finder du en oversigt over, hvor mange træer vores kunder har plantet ind til videre, og hvor meget CO2 der er blevet bundet:

 

152.6K

Mangrovetræer plantet

152.6K

Anslået KG CO2 bundet

Mere bæredygtige materialer

Hos SillySanta forpligter vi os til at forny og forbedre os. Det er derfor, vi fortsat arbejder på at erstatte gamle produkter med nye, mere bæredygtige alternativer, mens den kvalitet, du elsker, bliver vedligeholdt. I vores kollektion kan du finde produkter lavet af genbrugt polyester, hvilket ofte kommer fra genanvendte plastikflasker, såvel som tøj lavet af organisk bomuld. Med hver ny kollektion tager vi et skrit tættere på vores mål om at have et sortiment, hvor størstedelen er af bæredygtige materialer.

Mindre tekstilspild

Vi lægger stor vægt på at reducere tekstilspild. Gennem vores tætte samarbejde med vores fabrikker er vi konstant på udkig efter måder at optimere materialeforbruget på og reducere spild. Et af vores initiativer har været at bruge det samme tekstil på tværs af flere produktkategorier og at lave små søde accessories fra tekstilrester såsom en sovemaske.

Slut med blinkende sjov

Vi har taget en beslutning for miljøets skyld: Vi vil ikke lave nye julesweater designs, hvor LED-lysene er integrerede i stoffet. Selvom de kan være blinkende og sjove, er vores planet, når alt kommer til alt, lidt vigtigere.

Arbejdsbetingelser

Alle vores leverandører har underskrevet en kontrakt, som bunder i UN Guiding Principles for virksomhed og menneskerettigheder. Dette sikrer, at alle vores leverandører forpligter sig til vedligeholde og respektere fundamentale menneskerettigheder gennem hele produktionskæden.

Ved at anvende denne kontrakt demonstrer vi hos SillySanta vores dedikation til at føre virksomhed på en ansvarlig og etisk måde. Det er vigtigt for os, at alle, som er involverede i produktionen af vores produkter, behandles ordenligt og med værdighed.

Code of Conduct and Responsible Business Conduct Policy