Handelsbetingelser

De helt korte betingelser

Du er så cool, at du køber nogle af vores varer – vi sender dem, så hurtigt vi kan. Har du spørgsmål, så hjælper vi med relevante svar. Det er nemt og sikkert at handle hos os, for vi vil kun have glade kunder.

De noget længere betingelser

Aftalen

Aftalen mellem køber og sælger består af de oplysninger, sælger giver om købet i bestillingsbekræftelsen i webshoppen (herunder bl.a. oplysninger om varens art, mængde, kvalitet, andre egenskaber, pris og leveringsbetingelser), eventuel direkte korrespondance mellem parterne (f.eks. via mail) samt disse salgsbetingelser. Ved modstrid mellem oplysningerne sælgeren har givet om købet i bestillingsbekræftelsen i webshoppen samt direkte korrespondance mellem partnere og vilkårene i salgsbetingelserne, går direkte korrespondance mellem parterne og oplysningerne givet i bestillingsbekræftelse forud for salgsbetingelserne, såfremt det ikke strider mod bindende lovgivning.

Parterne

Sælger: SillySanta.dk / SillySanta A/S
CVR.: 916 896 050 MVA
Kontaktadresse: Karl Johans gate 1, 0154 Oslo, Norway
E-mail: hej@sillysanta.dk

Køber er den person, som foretager bestillingen

Priser og leveringsomkostninger

Alle priser er opgivet i danske kroner og er inklusive moms. Porto tillægges alle bestillinger til en samlet pris under den fastsatte mindstepris for gratis levering.

Leveringstid

Alle bestillinger bliver sædvanligvis afsendt inden for 24 timer på hverdage. I enkelte tilfælde kan det tage 1-2 dage ekstra. Vi gør imidlertid, alt hvad vi kan for at holde leveringstiden så kort som muligt, og vi får mange gode tilbagemeldinger på hurtig leveringstid.

Alle varer bliver sendt direkte fra eget lager. Når din ordre er blevet pakket og gjort klar til afsendelse, sender vi dig en opdatering på mail.

Betaling og sikkerhed

Vi er en webshop, der har eksisteret siden 2016, og vi vil gerne have, at du føler, at det er trygt at handle hos os. Vi gemmer aldrig betaligningsinformationer, men bruger sikre og kendte betalingsordninger, som PayPal, Stripe og Mobilepay til at stå for betalingsoverførelserne. Hele webshoppen er SSL-krypteret for ekstra sikkerhed. Vi på SillySanta.dk har ingen mulighed for at se dit kortnummer eller andre følsomme oplysninger.

Kortbetaling

Vores kortbetalingsløsning er leveret af Stripe, som har meget høje krav til sikkerhed. Når du indtaster dit kortnummer, sker det på Stripes sikre server. Det betyder, at ingen medarbejdere på SillySanta.dk kan se dit kortnummer. Det er lige så sikkert at handle med kort hos os som i en hvilken som helst fysisk butik eller restaurant.

PayPal

Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal, hvis du ikke har en konto. PayPal er førende inden for betaling på nettet.

Fejl eller mangler ved varer

Hvis du mener, at du har fået et fejlbehæftet produkt, beder vi dig venligst kontakte os. Giv en kort beskrivelse af fejlen, og vedhæft et billede, hvis du har mulighed for det. Vi forsøger at besvare dig inden for 24 timer.

Ombytning og returnering af varer

Du har 14 dages fuld returret. Vores mål er altid at få rettet op, så er der noget, du er utilfreds med, så kontakt os.

Her er lidt information: Vi sætter pris på, at du leverer varen tilbage i originalemballagen. Selvom produktet ikke er brugt, er det vanskeligt for os at sælge varer uden emballage. Du behøver ikke at bruge fortrydelsesformularen for vores skyld, bare kontakt os på hej@sillysanta.dk, så får vi ordnet det, så det så nemt for dig som muligt.

Ved returnering eller ombytning betales et fragtgebyr på 39,- kr.

Pakker, som ikke bliver hentet på udleveringssted

Du har 14 dage til at hente din pakke. Hvis pakken ikke bliver hentet og bliver sendt retur til os, trækker vi et gebyr på 200 kroner for at dække væres omkostninger til fragt, returhåndtering og administration.

OBS: For at undgå at varen bliver sendt til en forkert adresse, er det vigtigt, at du oplyser korrekt navn, adresse og postnummer, når du bestiller. Det er også vigtigt, at postkassen er mærket med sammen navn som i bestillingen.

Personoplysninger

De oplysninger du giver, når du registrerer dig, vil kun blive benyttet til brug ved fremsendelse af dine varer og til informationer fra webshoppen til dig. Vi behandler og beder kun om de personoplysninger, der er nødvendige, for at vi kan opfylde vores forpligtelser over for dig. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret på dig og ret til at få dem slettet.

Vi videresælger aldrig mailinglister eller anden information til tredjepart.

Vi forbeholder os ret til at afvise en ordre. Alle personlige oplysninger skal stemme overens (tlf.nr., navn og adresse), for at ordren godkendes. Tilsigtede overtrædelser, som falske bestillinger, forsøg på svindel, dokumentfalsk og anden kriminel handling politianmeldes.

Tak, fordi du handler med os