Velkommen!

SillySanta blev født i 2016, og siden da har vi solgt mere end 50.000 julesweaters til kunder over hele Europa! På denne side giver vi dig en kort introduktion til, hvem vi er.


“More is more and less is a bore!”
- Iris Apfel, amerikansk modeikon

Ideen blev født i 2015, da vi var to venner, der ønskede at købe julesweaters. I Europa var udvalget af forskellige designs lille, og vi tænkte for os selv: ”Vi kan gøre det her bedre!”. Vi spoler hurtigt frem til foråret 2016, hvor vi bestilte en mindre portion sjove julesweaters.


”Vores mål har fra første dag været at få folk til at smile og grine i julen!”

Da julen kom, ventede vi nervøst på, at den første ordre skulle ankomme. Til vores store overraskelse var hele vores kollektion udsolgt længe før juleferien! Det betød, at der kun var én ting at gøre: Nemlig at tage konceptet til det næste niveau og begynde at forberede os til næste år!

Siden da er vi vokset fra kun at tilbyde julesweaters til også at sælge julepyjamaser, heldragter og masser af andet tilbehør. Vi sender til hele Europa fra flere lagre, og intet får os til at føle os bedre tilpas end alle de gode anmeldelser, vi modtager fra vores glade kunder!

Vi ønsker dig og dine en glædelig jul, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål!