Send os dine billeder & videoer - modtag et gavekort!

Vi elsker kundebilleder! Først og fremmest fordi vi nyder at se glade kunder i deres SillySanta-outfits. Og for det andet, fordi det hjælper fremtidige kunder. Derfor beder vi om billeder & videoer fra dig! Dit indhold vil blive brugt på vores hjemmeside, sociale medier og i nogle tilfælde til markedsføring.

INDSÆT BILLEDER & VIDEOER

Få et gavekort!

Hvis du indsender billeder og/eller videoer, som vi vil bruge, sender vi dig et gavekort! Belønningssystemet er som følger:

  • 175 DKK for hvert billede vi bruger
  • 500 DKK for hver video vi bruger

Du kan indsende så meget indhold, du vil! Bemærk venligst, at vi kun sender gavekort, hvis vi bruger dit indhold. Indsend dine bedste billeder/videoer for at øge dine chancer for at få et gavekort!

Vigtig information

  • Du kan kun deltage med billeder, som du selv har taget.
  • Det er afsenders ansvar at sikre, at de har fået tilladelse til at offentliggøre andre mennesker på billedet.
  • Ved billeder af børn skal forældrene give deres samtykke på vegne af barnet, indtil barnet er 15 år eller ældre.
  • SillySanta forbeholder sig ret til at offentliggøre billederne i forbindelse med annoncering, sociale medier, hjemmesider og nyhedsbreve.
  • Hvis du ønsker at få fjernet et billede, kan du kontakte os, hvorefter vi vil løse det.

Tips til produktion af vindende indhold

Vi kan godt lide billeder/videoer, der er taget i dagslys og som tydeligt viser produktet, som eksemplerne nedenfor. Hvis dit billede er klart, skarpt og godt oplyst, er vi mere tilbøjelige til at bruge det, og i sidste ende sende dig et gavekort.

Lyder det interessant?

Tryk på knappen nedenfor og udfyld formularen. Hvis vi vil bruge dit indhold, vil vi kontakte dig og sende dit gavekort via e-mail.

INDSÆT BILLEDER & VIDEOER