Christmas Jumper Day – Er du klar til årets julesweater-dag?

Christmas Jumper Day er en international mærkedag for julesweateren. Den er indstiftet af Red Barnet i England og har siden 2012 være fejret den tredje fredag i december. For at ære dage og sagen, skal du på denne dato iføre dig den vildeste julesweater, du kan finde i skabet. Har du ingen julesweater, har vi nogle gode bud her!

Man kan mene meget om julesweatre. Tilnavnet Ugly Christmas Sweater tilkendegiver med al tydelighed, at mange finder dem grimme og kiksede. Dem om det!

For er du rigtig fan, blæser du højt og flot på, hvad andre mennesker tænker og mener. I stedet glæder du dig over enhver lejlighed, du kan få, for at lufte din julesweater. Og her er Christmas Jumper Day – eller Ugly Christmas Sweater Day – en kærkommen ekstra chance for at få luftet din julesweater.

Tredje fredag i december

Dagen ligger hvert år på tredje fredag i december. Det er en international mærkedag i stil med ”World Naked Garden Day” eller ”No pants day”. Den blev indstiftet af den engelske afdeling af Red Barnet i 2012, for at skabe større fokus omkring deres sag i tiden op til jul – der jo af mange kaldes for børnenes fest.

Men for mange børn bliver julen ikke nær så festlig af forskellige grunde. Det kan være på grund af, at de lever under fattige kår, oplever svigt, vanrøgt eller har forældre, der er misbrugere af den ene eller anden slags.

Så ud over at trække i din julesweater, vil en venlig donation til Red Barnet være kærkommen på dagen. Er du den eneste, der møder op på kontoret i julesweater på dagen, kan du jo meget passende bruge din opsigtsvækkende beklædning til at minde kollegaerne om sagen.

Har du ingen julesweater

Har du ingen julesweater til at markere julesweater-dagen med, er du kommet til det rette sted. For ikke overraskende er det lige præcis, hvad vi sælger her på Julesweaterbutikken.

Vi har både julesweatre til herrer, julesweatre til damer og sørme også julesweatre I kan være to i. Og vil I virkelig gøre noget ud af det, kan virksomheder få deres helt egen, specialdesignede julesweater med firmalogo og det hele.

Så bestil din julesweater i dag og vær klar til at støtte op om Christmas Jumper Day den tredje fredag i december.