Hvad gør egentlig en grim julesweater grim?

Det er egentlig op til den enkelte at afgøre hvad der er en grim julesweater og hvad der ikke er, men der er et par ting som går igen når man spørger folk hvilke elementer, der bør inkluderes.  

Når du bestemmer dig for årets julesweater skal du huske at vælge en, som vækker opmærksomhed. Her har vi samlet nogle kendetegn for en rigtig grim julesweater:

  • Den har mindst tre farver: der finde julestwaters med få farver, og der findes julesweaters i alle regnbuens farver. Lad os være ærlige: jo flere, desto bedre! og jo grimmere, desto bedre. En to-farvet julesweater kan være ganske grim, men en sweater i mange farver er som regel grimmere. Julen er en højtid hvor rødt, grønt, hvidt, guld, sølv, mørkeblåt og lilla bliver brugt meget - så der er heldigvis nok farver at tage af!
  • Den har påsyede effekter: sweaters med påsyede bjælder, kugler, blinkende LED-lys eller andre effekter, er som regel grimmere end helt “plain” sweaters.
  • Den giver ikke mening: at blande jule med uventede ting giver meget lidt mening - dinosaurer, vinflasker, øloplukkere - det bliver sjovt!
  • Den bliver let lagt mærke til: skil dig ud fra mængden og vælg en sweater med lys! At skille sig ud fra mængden er et must for at kvalificere som grim julesweater. Et godt eksempel er vores sweater med plads til to personer - den er umulig at overse, og de fleste vil nok trække på smilebåndet npr de får øje på den.
  • Den krænker nogen: julesweaters som chokerer og krænker nogen er en vinder! 2017 var det store krænkerår for “generation offended”. Bliver 2018 endnu værre?