Julegaveidéer til den som har alt

Lige så sikkert som efterårsstormen, så kommer også julefejring, stress og ikke mindst julegaveindkøb i december. Enkelte af os har sikkert det samme problem hvert år - hvad skal jeg købe til far, eller hvad skal vi give svigerforældrene, som allerede har alt hvad de behøver? Siden du læser artiklen her, så har du sikkert googlet dig frem til “julegaveideer” og er i tvivl om hvad du skal købe. Frygt ikke, vi har gode idéer, som vil falde i de flestes smag!


Den bedste idé til gaven til den der har alt

Man finder altid noget man kan give, men når man, for femte år i træk, giver en flaske vin eller cognac, så begynder den idé at blive lidt slidt. Desuden læser han/hun aldrig de bøger, du har givet til jul i de forgangne år, så hvad skal man dog finde på til den som har alt? Jo, vi har et godt tip - nemlig en julesweater. Hvad er en julesweater, spørger du måske? Ja, det er noget så simpelt som en sweater med designelementer fra julehøjtiden. Den er gerne farvestrålende, måske med lys- og lydeffekter, men hovedsagen er at den på den ene eller anden måde skal associere med jul og helst ikke være alt for højtidelig.


Denne trend er for alvor ved at etablere sig i Danmark, efter i tidligere år, at have været utrolig populær i blandt andet USA. Hvorfor ikke overraske svigerfar med en “ugly christmas sweater”, som måske tilmed reflekterer hans personlighed? Her findes der mange muligheder gennem et stort udvalg, og rammer man rigtigt her, vil det sikkert bibringe jubel under gaveåbningen. Det er endda muligt at slå til med matchende sweaters til hele familien - og vupti!, så har man fikset hele julegaveindkøbet med et snuptag!

Lav din egen julesweater

Denne idé behøver ikke nødvendigvis at blive dyr heller. Mange julesweaters er billige i udgangspunktet, men vil man gøre det mere personligt, så kan man lave sin egen julesweater. Du behøver andet end en gammel sweater i julens farver, lidt nål og tråd og færdigheder til at bruge disse. Herefter er det bare at få søgt efter inspiration på internettet til hvilke elementer man kan sætte på sweateren, og det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænser for hvad der kan udrettes her. Det fine ved julesweaters er, at der nemlig ikke findes regler for hvordan det skal udføres!

Julegaveidéen er naturligvis ikke begrænset til forældre eller svigerforældre, for den sags skyld. Man kan glæde både niecer og nevøer, søstre og brødre eller måske til og med en kammerat eller et familiemedlems kæledyr. Gør man dette til en tradition hvert eneste år, så kan det blive en morsom handling, specielt for de personer man aldrig ved hvad man skal give i julegave. Med denne idé slipper du for at søge efter julegaveidéer til næste år, og måske året efter igen.