Julegaver på budget - billige julegavetips

December er en krævende måned for tegnebogen for de fleste danskere. Mens enkelte mener, at en stor familie er en velsignelse, er der andre som tænker det stik modsatte når julegaveindkøbene skal overstås.
Samtidig med at det kan være kostbart at give julegaver, så kan det også være svært at finde ideer til hvad man skal give væk.
Her følger nogle ideer til vores bedste julegavetips, som også er meget billige!

De billigste julegaver laver du selv

Når man ikke ved hvad man skal give, og måske heller ikke har råd til at give dyre julegaver, så kommer vore bedste julegavetips her - du laver gaverne selv! Men hvad skal du egentlig lave, som modtageren bliver glad for, og som ikke kræver enorme mængder af kundskab og stadig er billige…?

Vores bedste forslag er, at du laver en julesweater, som du kan forære væk i julegave. Måske kunne du tilmed lave flere matchende julesweaters, således at du kan sætte kryds ved en stor del af julegaveindkøbene, på en enkel og effektiv måde. Det kræver ikke de store kundskaber, at lave en sådan sweater. Det eneste man behøver er en gammel (eller en billig ny) sweater i julens farver, lidt lim og nogle sjove juleeffekter. Eksempelvis kan du bruge snemænd af stof, julekugler og LED-lys for den der vil være rigtig avanceret - for her er det kun fantasien, der sætter grænser. Disse julesweaters er vældig moderne for tiden, og vil, helt uden tvivl, blive taget godt imod.


Få mere for pengene – køb julegaverne efter jul

Vil man virkelig spare penge, og her menes store summer, så køber man julegaver lige efter jul. Der skal alt sælges til spotpriser, og specielt her kan man således spare mange penge på julepynt og andre julerelaterede genstande. Måske noget kan være aktuelt, at give som gave til næste jul? Hvis man, i udgangspunktet, ønsker at give en dyr gave, så er vores bedste julegavetip, at man handler eksempelvis cykel lige efter, at cykelsæsonen er ovre, og nye ski lige når sneen er smeltet. Her får man topudstyr, som sælges ud for 40-50% af normal udsalgspris, uden nødvendigvis at blive ruineret.

Andre julegavetips til ting du laver selv

Er man virkelig i det kreative hjørne, så findes der massevis af andre julegaver man kan lave selv. Her anbefaler vi, at man læser blogs på internettet for at finde julegavetips til hvad andre har lavet for derved selv at blive inspireret. Ting som er simple at lave selv er blandt andet stearinlys, julepynt, hjemmelavede peberkager eller karameller, fotoalbum (kan godt koste lidt afhængigt af hvor meget man gør ud af det) og så videre. Der er endda mulighed for at inddrage børnene i julegaveproduktionen, sådan at det også bliver en hyggelig familiestund - husk at julen skal handle om hygge og kvalitetstid med familien, noget der lettere opnås hvis man, i stor grad, undgår stresset forbundet med julegaveindkøb.