Julesweater fra Julesweaterbutikken.dk

julesweaterbutikken.dk kan du anskaffe dig det, som garanteret bliver årets sejeste julesweater!

Vi har julesweaters til herrer, damer og børn. Hvad med at købe en julesweater til hvert familiemedlem og lave et anderledes julekort?

Julesweater

Julesweateren blev kendt i Danmark omkring 2010, men det var først i 2014 og 2015 at populariteten virkelig fik fart på. Store tøjmærker som Cubus og Hennes & Mauritz begyndte at sælge egne versioner af sweatrene. Flere arbejdspladser indførte “julesweater-dage” i tiden inden juleferien, og kendisser blev set på TV med de populære sweaters.

Problemet var at når man skulle købe sig en sådan sweater, så måtte man enten velge noget “alle” andre havde fra H&M eller Cubus, eller også måtte man bestille fra udlandet med lang leveringstid. Det har vi nu taget hånd om, og nu kan du bestille unikke julesweaters direkte fra vores lager på julesweaterbutikken.dk.

I USA og England, hvor julesweatertraditionen er ældre, var det, før i tiden, normalt med hjemmestrikkede sweaters. Derfor er de fleste sweaters på markedet i dag designet således, at de ser ud som om de er strikkede. Mønstrene er inspirerede af de originale julesweaters fra 80’erne, men man finder også nyere design, som fokuserer mere på humor. I 80’erne blev sweatrene faktisk ofte anskuet som grimme i en grad, der gjorde dem ubrugelige. Nu har mange fundet sweatrene frem fra skabet igen, eftersom de “originale” sweatre ofte har unikke mønstre, som man kan være sikre på at ingen andre har.

Uanset hvilken julesweater du måtte vælge, garanterer vi at du vil være tilfreds med din handel her hos os!