Julesweaters - den internationale dag

Hvis du ser mange gå rundt i gaderne med julesweaters, så har du nok alligevel ikke set det hele: den 3. fredag i december er nemlig international dag for julesweaters.

Uden at komme nærmere ind på hvorfor netop denne dag er blevet udpeget som en fridag for alle, der kan lide grimme julesweaters, lad os hellere se på hvordan det er meningen at fejre dagen.

I følge denne hjemmeside kræver deltagelse i dagen for grimme julesweater kun tre ting:

  • Køb en grim julesweater
  • Brug den hele dagen (ingen afbrydelser og ingen undskyldninger - skal du til træning? Brug juletights!)
  • Del billeder af dig selv med venner og familie (dette er det sjoveste)

Der findes mange specielle dage at fejre i årets løb, dette er decideret en af de sjoveste! Køb dig en julesweater i dag, så du også kan deltage i fejringen af den internationale dag for julesweaters! 

Julesweaters på arbejdspladsen

Det var omkring 2010 at julesweaters virkelig blev populære i USA, og traditionen spredte sig hurtigt til vores kontinent. I 2015 var der flere sweaters synlige i gaderne i Danmark, end nogen sinde før, og i år bliver der endnu flere.

Flere arbejdspladser har hevet sig med på trenden med at fejre den internationale dag for julesweaters, så det gælder om at krydse 3. fredag i december af i kalenderen, købe sig en julesweater og glæde sig!

Når du først er i gang kan det være fancy at supplere med nogle LED-lys eller juletights for at gøre påklædningen komplet.