Så er der kun et halvt år til det går løs med julesweater og det hele!

Nyder du sommervarmen over Danmark? Aldrig har maj måned været varmere herhjemme og det er ellers først nu, vi går ind i den første officielle sommermåned: Juni! Og ved du hvad? Så er der kun et halvt år til julemåneden, alt dens hygge og muligheden for at slippe din julesweater løs igen! Det må fejres!

Faldt du over din julesweater i tøjskabet eller kommodeskufferne, da du skulle finde de korte bukser og badetøjet frem fra gemmerne? Vakte det ikke gode minder om den hyggelige juletid, julefrokosterne og masser af tid med familie, venner, gløgg, peberkager og andre søde sager?

Utvivlsomt!

Men bare rolig. Der er kun et halvt års tid til det går løs igen. Så kan din julesweater komme ud af skabet igen og komme til ære og værdighed. Eller du kan købe en ny julesweater lige her for at fejre julens komme.

Men du kan også gøre noget andet!

Overrask vennerne ved stranden

Du kan naturligvis også lade din julesweater komme ud og opleve sommersolen. For selv om det sikkert bliver mere varmt, end du bryder dig om, så tillader en julesweater faktisk kroppen at ånde. Så helt så varmt og ubehageligt er det ikke at gå med julesweater i sommervarmen.

Tag den f.eks. på som det eneste ud over badetøjet og overrask vennerne på stranden. De vil helt sikkert synes, det er morsomt. Og ingen på hele stranden vil ikke kunne undgå at bemærke dig, når du kommer gående der i julesweater og badesandaler.

Væk opsigt til grillfesten

Eller tag den på til grillfesten! Det vil komme som lige så stor en surprice for de andre gæster, som for badegæsterne på stranden. Den store fordel er, at du ikke behøver have en varm trøje med, når det bliver koldt i haven ud på de små timer. Nå ja, du kan selvfølgelig også vente med at tage julesweateren på, til det bliver køligt på terrassen. Til den tid vil det sikkert virke mindre mærkeligt for gæsterne.

Den er også praktisk, når du senere på aftenen skal hjem – især hvis du har valgt en julesweater med indbygget LED belysning.

Læg julesweateren i skabet med god samvittighed

Efter at du sådan har luftet din julesweater i sommervarmen, kan du lægge den tilbage i tøjskabet med god samvittighed. For efter oplevelsen af sommeren, dine glade sommervenner og den gode sommerstemning, kan din julesweater ligge trygt på hylden og glæde sig. For nu er der kun et halvt år, til den kommer ud af skabet igen.